Elena Udrea a răbufnit după ce a fost trimisă în judecată pentru corupție: "Cum puii mei se întâmplă chestia asta?" (VIDEO)

Elena Udrea a răbufnit după ce a fost trimisă în judecată pentru corupție: "Cum puii mei se întâmplă chestia asta?" (VIDEO)

Procurorii DNA au trimis-o în judecată pe Elena Udrea într-un nou dosar în care este inculpată pentru instigare la luare de mită și spălare de bani pentru anumite plăți efectuate în campania electorală din 2009.

Într-o intervenție telefonică în direct pentru B1TV, Elena Udrea a răbufnit în legătură cu noile acuzațiile pentru care va fi judecată afirmând că nu înțele cum ajunge doar ea să fie cea inculpată pentru tot ce s-a întâmplat în partid.

"Există acestă lege (nr. cea privind finanțarea partidelor) pe care procurorii o ignoră care spune clar că finanțarea în campanie de către persoane private sau firme care au un interes economic este contravenție. Dar dacă nu este așa și vrem neapărat să inculpăm politicieni, iai frate pe toți că nu numai Udrea a participat la campanii electorale. Eu înțeleg că în țara asta cât există campanii în ultimii 10 ani unul singur a făcut asta și ală sunt eu. Cum puii mei se întâmplă chestia asta? Adică până la mine sau în paralel cu mine nu au mai fost lideri politici care să se ocupe de campanie?", a afirmat Elena Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltării a mai afirmat că după opinia sa principală țintă în toate aceste dosare pe care procurorii i le fac ar fi Traian Băsescu și apoi ea.

Elena Udrea a răbufnit după ce a fost trimisă în judecată: "Cum puii mei se întâmplă chestia asta?"

#DIRECT_ONE_s3e6en#

Elena Udrea, Ioana Băsescu și Dan Andronic alături de alte 3 persoane au fost trimiși în judecată miercuri de către procurorii DNA. (Detalii AICI).

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:24 - Un copil de 5 ani din Găești a căzut în piscina din curtea casei și a murit / Mama acestuia, în stare de șoc, a fugit de acasă și este de negăsit
23:17 - Asociația de Acreditare din România, prinsă într-o rețea dubioasă de interese. Reacția ministrului Spătaru: „Ministrul Spătaru va face tot ce-i stă în responsabilitate să facă un sistem corespunzător” (VIDEO)
23:09 - Patru persoane din Băcău, cercetate pentru trafic de droguri. Substanţe comandate din Olanda și plătite cu criptomonede
22:49 - Băiat ucis în bătaie de profesor pentru o greșeală de ortografie
22:47 - Un militar rus care se află pe front de 7 luni a primit ordin de mobilizare: „Trebuie înlăturat de la putere. Nimeni nu vrea războiul ăsta nenorocit”
22:38 - „Un moment istoric”: Un medicament experimental pentru boala Alzheimer a încetinit declinul cognitiv cu 27%
22:24 - Scandal după ce statuia lui Avram Iancu din Turda a fost mutată din centrul orașului. Explicația administrației locale (VIDEO, GALERIE FOTO)
22:08 - Tragerea la sorți pentru Campionatul European 2023 Under 21 va avea loc la Ateneul Român
21:57 - Reacția unui demnitar, întrebat despre averea sa. Răzvan Zamfir, către deputatul Alfred Simonis: „Cum ajunge un om ca dvs așa departe în politică? Nu aveți studii, mari afaceri n-ați condus… Sunteți dubios, vă deranjează?” (VIDEO)
21:54 - Maia Sandu: „În regiunea transnistreană, s-ar putea face mobilizări în rândurile grupului GOTR”