Incredibil, Elodia Ghinescu trăiește: Nebunie în Brașov, unde a locuit aceasta! Ce s-a întâmplat în această perioadă!

Incredibil, Elodia Ghinescu trăiește: Nebunie în Brașov, unde a locuit aceasta! Ce s-a întâmplat în această perioadă!

Situație neobișnuită în blocul în care se afla cabinetul de avocatură al Elodiei Ghinescu. Deși este dispărută de 11 ani, avocata a fost dată în judecată de asociația de proprietari din cauza datoriilor la plata întreținerii.

În instanță a fost chemat și Cristian Cioacă, fostul soț al Elodiei, aflat în prezent în spatele gratiilor. Vecinii l-au chemat pe Cioacă la tribunal pentru că are datorii care ajung la 9.000 de lei.

Între timp, ies la iveală noi date despre viața Elodiei Ghinescu. Potrivit Cancan.ro, anchetatorii au intrat în posesia unor documente secrete din care au descoperit că avocata care a dispărut în seara de 29 august 2007 și-ar fi provocat două avorturi în locuința în care a trăit alături de soțul ei.

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, în iunie 2014, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)