Vaslui: O tânără de 21 de ani, mamă a patru copii, a fost ucisă de fostul concubin

Vaslui: O tânără de 21 de ani, mamă a patru copii, a fost ucisă de fostul concubin

O tânără din satul Unţeşti, comuna Bogdăneşti, Vaslui, în vârstă de 21 de ani, a fost ucisă de fostul concubin, de care se despărţise în urmă cu aproximativ un an.

Crima s-a petrecut în prezenţa unui copil în vârstă de 4 ani.

Cei doi aveau împreună patru copii, pe care femeia i-a luat cu ea în momentul în care a decis să se despartă de fostul concubin, pe motiv că acesta consuma frecvent băuturi alcoolice şi era agresiv, scrie Hotnews.

„Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi trimis în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă”, au declarat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Bărbatul a comis crima pe fondul geloziei, după ce ar fi aflat că victima se întâlnea cu un alt bărbat.

Tags:
Ultima oră
15:54 - iPhone 14 ar putea avea un design complet nou. Cum va arăta noul smartphone
15:50 - Virgil Popescu, despre creșterea prețurilor la gaze: Cred că se va calma. Cred în continuare că e un joc făcut de Rusia pentru a operaționaliza mai repede Nord Stream 2. Nu cred că se va ajunge la o schemă europeană de ajutor (VIDEO)
15:34 - Momente pasionale între George Burcea și Viviana Sposub. Vedeta a purtat rochie de mireasă și totul s-a întâmplat într-un platou TV (VIDEO)
15:23 - Se redeschid patru centre de vaccinare din judeţul Alba. În alte şase, revenire la program de 12 ore
15:22 - Virgil Popescu, despre compensarea facturilor la energie: Vor beneficia peste 5 milioane de gospodării. Subvenția va fi direct în factură (VIDEO)
15:16 - Cine e Bogdan Pascu, omul lui Dan Voiculescu, pus recent șef la CA-ul CNAIR
15:06 - Pădurea Râioasa din Buftea, plină de urmele tăierilor masive din ultimii ani. Mai multe persoane, printre care și copii, au fost prinse în flagrant când tăiau pădurea de un jurnalist (VIDEO)
14:59 - Cu ce se ocupă acum Petru Călinescu. Cum arată fiul lui Florin Călinescu
14:22 - Ionuț Moșteanu: Dacă premierul continuă prietenia cu PSD, foarte probabil președinția Camerei Deputaților va fi o monedă de schimb pentru Marcel Ciolacu / Depunem încă o moțiune dacă e nevoie (VIDEO)
14:21 - Cetățenii din UE care locuiesc în Marea Britanie și nu au primit viza de rezident ar trebui să se pregătească să fie expulzați, anunță un ministru britanic