Fost consilier prezidenţial, luat în colimator! Miliardarul Horia Simu face acuzații grave la adresa lui Daniel Moldoveanu (VIDEO)

Fost consilier prezidenţial, luat în colimator! Miliardarul Horia Simu face acuzații grave la adresa lui Daniel Moldoveanu (VIDEO)
Foto: secundatv.ro

Miliardarul Horia Simu, inculpat în dosarul retrocedărilor ilegale, face acuzaţii grave la adresa fostului consilier Daniel Moldoveanu şi spune că acesta s-a grăbit anul trecut, la două săptămâni dupa arestarea lui Simu, să se autodenunţe pentru a scăpa de închisoare. Şi nu sunt singurele acuzaţii care i se aduc fostului consilier, informează B1TV. Horia Simu susţine că Moldoveanu a intermediat și alte revendicări sau tranzacții comerciale în care nu avea atribuții legale.

"Daniel Moldoveanu – SEFUL COMUNITATII NATIONALE DE INFORMATII – ADICA FORUL CARE CENTRALIZEAZA ACTIVITATEA TUTUROR SERVICIILOR DE INFORMATII DIN ROMANIA, este cel care a venit la mine CERANDU-MI sa-i dau un dosar de care sa se ocupe ca sa-i iasa si lui niste bani – s-a grabit anul trecut sa se autodenunte pentru a scapa. Cine l-a invatat sa faca asta??? De ce DNA a ignorat toate dovezile impotriva lui – inclusiv declaratiile CONTRADICTORII ale prietenilor lui? Daca eram vinovati, era normal sa stam impreuna pe banca acuzatilor nu sa-l faca scapat!" sunt acuzatiile pe care Horia Simu le face la adresa fostulului consilier prezidential, Daniel Andrei Moldoveanu.

Simu se întreabă pe Facebook dacă DNA chiar își face datoria sau dacă nu cumva ar căuta un țap ispășitor, spunând că procurorii nu au folosit informațiile pe care el le-a prezentat în legătură cu Daniel Moldoveanu. Reamitim ca Horia Simu a fost inculpat și trimis în judecată de către DNA în dosarul retrocedărilor ilegale.

În acelasi mesaj de pe Facebook, Simu sustine că nu a cunoscut-o vreodată pe Crinuța Dumitrean, personaj cu care fostul consilier prezidențial al lui Traian Basescu s-a întâlnit și pe care a întrebat-o despre stadiul revendicărilor.

Miliardarul Horia Simu face acuzații grave la adresa lui Daniel Moldoveanu

#DIRECT_ONE_bwg4a5#

Tags:
Ultima oră
20:05 - „Gen” în loc de „sex” în noile buletine. Pavel Popescu: Sper că e doar o gravă eroare / Resping asocierea poziției mele cu cea a AUR. E ca și cum l-am acuza pe Drulă că vorbește ca Hitler, pentru că vrea autostrăzi (VIDEO)
19:29 - Un bărbat a murit în trenul care circula de la Iași la București, în timp ce soția lui credea că doarme
19:28 - Stelian Ion: Desființarea SIIJ și repararea Legilor Justiției erau obiective îndeplinite dacă toți partenerii din coaliție respectau programul de guvernare. Îl rog pe președintele Iohannis să se implice în depășirea acestui blocaj
19:10 - România, demers la NATO ca urmare a atacului asupra vasului „Mercer Street”
18:52 - Valeriu Gheorghiță: 90% din secvențierile efectuate săptămâna trecută au ieșit pozitive pentru varianta Delta. Dacă ritmul de vaccinare nu se schimbă, vom deconta cu toții
18:46 - Google va interzice accesul la serviciile sale pentru anumite variante de Android. Ce posesori de smartphone vor fi afectați direct de noua decizie
18:15 - Un bărbat, cercetat pentru tâlhărie, a fugit în vacanță la Mamaia. Pe litoral a făcut un gest care l-a dat imediat de gol
18:14 - Încă 10.831 de persoane au primit prima doză de vaccin anti-COVID. Ultimele date privind campania de imunizare
17:57 - Mulți medici le recomandă părinților să nu-și vaccineze anti-COVID copiii, deși nu se bazează pe argumente științifice. „Unii cred în conspirații, alții nu înțeleg ce citesc din literatura de profil”
17:47 - Kristina Timanowskaja, olimpica bielorusă care a criticat regimul Lukashenko a ajuns la Viena. Sportiva își va continua drumul spre Polonia, unde a primit viză umanitară