Un fost PREMIER ROMÂN bântuie cu o pungă goală prin oraş: Cum a ajuns într-o asemenea ipostază (FOTO)

Un fost PREMIER ROMÂN bântuie cu o pungă goală prin oraş: Cum a ajuns într-o asemenea ipostază (FOTO)

Îmbrăcat cu niște blugi banali, o pereche de adidași și cu un tricou peste care a aruncat o vestă de culoare deschisă, vizibil slăbit, fostul politician şi premier al României a fost aproape de nerecunoscut.

Este vorba despre Nicolae Văcăroiu, surprins de un cititor Libertatea pe străzile din centrul Bucureștiului, umblând cu o sacoșă goală și admirând vitrinele magazinelor.

Imaginile îl surprind pe fostul politician, care a fost până anul trecut președinte al Curții de Conturi, în cel mai banal și comun mod, trecând aproape neobservat printre oameni pe stradă.

Nicolae Văcăroiu (74 de ani) s-a plimbat agale prin centrul Bucureștiului, trecând prin fața fostului CC al PCR, actualmente Ministerul de Interne, fluturând o sacoșă goală. După ce s-a oprit să mai admire vitrinele unor magazine, fostul politician s-a făcut nevăzut pe Calea Victoriei.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)