Fosta senatoare Sorina Placintă va administra bunurile soțului, care a suferit un stop cardiac și nu și-a mai revenit

Fosta senatoare Sorina Placintă va administra bunurile soțului, care a suferit un stop cardiac și nu și-a mai revenit
foto: jurnalul.ro

Sorina Plăcintă, fostă senatoare, se va ocupa de administrarea bunurilor soțului, care este medic de profesie și care a suferit un stop cardiac în timpul unei consultații și nu și-a mai revenit.

Sorina Plăcintă, fost senator și ministru al Tineretului și Sportului, s-a măritat în 2011 cu medicul Viorel Bucuraș, șeful secției de Urologie de la Spitalul Județean din Timișoara, conform stirilekanald.ro.

Bucuraș este al treilea soț al Sorinei Plăcintă, după ce aceasta a fost măritată cu un inginer, cu care îl are pe Andrei Plăcintă, dar și cu omul de afaceri suedez Ștefan Sobota. Plăcintă s-a mutat la Timișoara, iar din declarația ei de avere, din 2013, reiese că și-a cumpărat un teren și o casă în capitala Banatului. În septembrie 2015, soțul Sorinei Plăcintă a suferit un infarct, chiar în timp ce oferea o consultație.

”Practic, i s-a oprit inima. Astfel de cazuri sunt considerate urgențe majore, respectiv de gradul zero. Dacă nu se intervenea în câteva minute, ar fi fost mort. Fiecare secundă contează. Din fericire, a fost resuscitat și intubat, în prezent aflându-se la Institutul de Boli Cardiovasculare, sub terapie. Starea lui este stabilă și sperăm într-o evoluție favorabilă. Este posibil să fie vorba de o tulburare de ritm cardiac, deoarece la coronarografie nu au fost depistate leziuni de infarct”, a declarat Marius Craina, managerul spitalului în care a a fost internat Bucuraș.

Sorina Plăcintă Bucuraș va administră averea soțului ei și îl va reprezenta în situațiile în care acesta nu o poate face.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)