Gest inuman în județul Vaslui: O adolescentă de 14 ani, acuzată că vrea să își vândă copilul

Gest inuman în județul Vaslui: O adolescentă de 14 ani, acuzată că vrea să își vândă copilul
Foto: libertatea.ro

O adolescentă în vârstă de 14 ani este internată cu copilul în vârstă de 5 luni în Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean (SJU) Vaslui. Fata este acuzată că vrea să dea copilul unei familii din Bucureşti, pentru o sumă de bani, potrivit dcnews.ro.

Este posibil ca fata să fi primit deja o parte din sumă, deoarece a fost auzită în timp ce vorbea la telefon despre felul în care va intra în posesia restului de bani, în momentul externării din spital. Toată afacera a fost controlată chiar de mama adolescentei.

„Este vorba despre o fetiţă de 14 ani, internată cu copilul său de cinci luni. A fost sesizat asistentul social cu privire la faptul că în acest caz ar putea fi vorba despre încălcarea unor drepturi. De asemenea, a fost anunţată Poliţia”, a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Ultima oră
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)
20:39 - Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat. Până la finalul anului va veni primul avans / Ursula von der Leyen, vizită în România pe 27 septembrie (VIDEO)
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)