Gestul lui Claudiu Bleonţ, considerat de Teatrul Naţional un comportament inadecvat

Gestul lui Claudiu Bleonţ, considerat de Teatrul Naţional un comportament inadecvat
Foto: trailershut.com

Gestul lui Claudiu Bleonţ în timpul unei conferinţe de presă de la Arad a fost considerat inadecvat de către Teatrul Naţional Bucureşti, informează cotidianul Gândul

Conform unui comunicat transmis de TNB, comportamentul actorului contravine statutului unui artist din cadrul instituţiei.

Reprezentanţii Teatrului Naţional au considerat că cea mai justificată explicaţie a gestului lui Bleonţ poate fi exemplificată numai printr-un citat al piesei ”Hamlet”, de Shakespeare.

“Teatrul Naţional consideră că singura explicaţie plauzibilă a gestului lui Claudiu Bleonţ, actor al extremelor, ar putea fi – în termeni de specialitate teatrală – diagnosticul oferit de către Shakespeare, prin gura lui Polonius: «E chiar nebun şi spun că e nebun,/ Căci nebunia, ce-ar putea să fie,/ La drept vorbind, decât a fi nebun? Să trecem mai departe…» («Hamlet», actul II, scena 2)”, arată sursa menţionată.

Pe 24 februarie, Claudiu Bleonţ a participat la o conferinţă de presă la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” de la Arad, pentru a promova spectacolul „Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III-lea”. În timpul conferinţei actorul şi-a dat jos chiloţii, gest ce i-a şocat pe cei prezenţi la conferinţă.

Urmăreşte aici clipul în care Claudiu Bleonţ rămâne fără chiloţi în faţa jurnaliştilor.

Tags:
Ultima oră
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus