Gigi Becali, adus cu ambulanța la Curtea de Apel București: El a refuzat să jure pe Biblia din sala de judecată(VIDEO)

Gigi Becali, adus cu ambulanța la Curtea de Apel București: El a refuzat să jure pe Biblia din sala de judecată(VIDEO)

Gigi Becali a fost adus, luni, în fața magistraților în legătură cu o tranzacție imobiliară cu un teren din zona Băneasa, informează B1 TV.

În sala de judecată a Curții de Apel București, Becali a făcut spectacol. Acesta a refuzat să jure pe Biblia din sală şi a susţinut că el nu jură decât pe Biblia ortodoxă. Ba chiar le-a pus în vedere magistraţilor că ar face bine să aibă o astfel de Biblie în dotare. Aşa că avocatul a sugerat să folosească o cruce, iar Becali a jurat pe crucea de la gât.

Becali a fost adus cu Ambulanța Penitenciarului Poarta Albă, la Curtea de Apel București, unde a fost chemat în calitate de martor denunțător în dosarul în care omul de afaceri Gabriel Popoviciu este acuzat de complicitate la abuz în serviciu în formă calificată şi dare de mită.

Latifundiarul l-a denunţat pe Popoviciu la DNA pentru modul în care acesta a pus mâna pe 224 de hectare de teren în Băneasa.

Alte zece persoane au fost trimise în judecată alături de el.

Terenul a aparţinut Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti iar prejudiciul este estimat la 620 de milioane de lei.

Gigi Becali nu purta cătuşe, având în vedere afecţiunile la coloana vertebrală.

Becali, adus cu ambulanța la Curtea de Apel București