Gigi Becali, despre cartea scrisă în detenție: Orice lucru care este benefic pentru societate este științific. ÎPS Laruențiu Streza a semnat o recomandare (VIDEO)

Gigi Becali, despre cartea scrisă în detenție: Orice lucru care este benefic pentru societate este științific. ÎPS Laruențiu Streza a semnat o recomandare (VIDEO)

Gigi Becali a susținut luni, într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, că lucrarea scrisă de le în detenție are caracter științific și teologic.

”Orice lucru care este benefic pentru societate este științific. Este o lucrare în care se scrie despre subiectele teologice, asta înseamnă că este o lucrare cu subiect teologic științific”, a spus Becali.

”Eu am fost chemat (la DNA – n.r.), mie mi-au spus că este un dosar care s-a deschis in rem despre favorizare și vrem să chemăm pe toți cei care au dat aceste aprobări, vizează pe toți angajații ANP.

Pe ÎPS l-au chemat să confirme că recomandarea și recenzia pe care a semnat-o ca fiind o lucrare teologică. Dintre toate cele cinci lucrări, aceasta este una sfântă, mai mult decât științifică. Este cu caracter sfânt pentru că eu pun întrebari și călugării îmi răspund”, a mai declarat Becali.

Întrebat dacă i s-ar putea schimba calitatea Mitropolitul Ardealului în cadrul acestor audieri, Becali a declarat că nu crede că se poate întâmpla acest lucru.

”Nu au cum pentru că sfinția sa a semnat doar o recomandare”, a precizat Gigi Becali.

Mitropolitul Adrealului, Înaltpreasfințitul Laurențiu Streza, s-a prezentat luni la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul cărților scrise de deținuți. (Detalii AICI)

Gigi Becali, despre cartea scrisă în detenție: Orice lucru care este benefic pentru societate este științific. ÎPS Laruențiu Streza a semnat o recomandare

#DIRECT_ONE_jj1wy2#

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)