Gluma i-a adus un dosar penal: Un polițist este cercetat după ce a publicat pe internet un anunț prin care voia să vândă o bombă

Gluma i-a adus un dosar penal: Un polițist este cercetat după ce a publicat pe internet un anunț prin care voia să vândă o bombă

Un polițist din Dolj s-a ales cu dosar penal după ce a publicat pe un site de anunțuri o imagine cu un dispozitiv exploziv din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, precizând că vrea să îl vândă. Bărbatul susțină că a vrut să facă o glumă, însă cazul a ajuns în atenția procurorilor, informează Mediafax.

Polițistul de 34 de ani, din comuna doljeană Coţofenii din Faţă, a fostografiat dispozitivul exploziv găsit de un cetățean, la finalul lunii mai, pe malul Jiului. Totul s-a întâmplat înainte ca pompierii să ajungă la fața locului și să preia obiectul. Ulterior, polițistul a publicat imaginea cu aruncătorul de calibru 82 de milimetri pe un site de anunțuri, susținând că vrea să îl vândă cu 5.000 lei.

Acum bărbatul este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

După încheierea anchetei, polițistul va trebui să dea explicații și în fața şefilor de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)