Godină, reacție la declarațiile lui Rădulescu (PSD): Dacă eu aș spune că e posibil să-mi iau pistolul și să trag pe stradă, psihologul unității m-ar întreba dacă se întâmplă să visez dragoni, dacă vorbesc cu ei şi dacă mi-s dragi

Godină, reacție la declarațiile lui Rădulescu (PSD): Dacă eu aș spune că e posibil să-mi iau pistolul și să trag pe stradă, psihologul unității m-ar întreba dacă se întâmplă să visez dragoni, dacă vorbesc cu ei şi dacă mi-s dragi
Foto: Libertatea.ro

Declarațiile halucinante ale deputatului PSD Cătălin Rădulescu au atras și reacția lui Marian Godină. (Detalii AICI)

Printre altele, social-democratul a susținut că a păstrat mitraliera AKM de la Revoluție și este pregătit să o folosească și acum dacă dorește.

Polițistul-scriitor a explicat pe Facebook faptul că, dacă el ar declara public că este dispus să-și folosească arma, i s-ar întâmpla mai multe lucruri. Unul dintre acestea ar fi că psihologul unității l-ar invita la el și l-a întreba dacă visează dragoni, dacă vorbește cu ei și dacă îi sunt dragi.

Totodată, Godină a remarcat că mai nicăieri nu ești angajat dacă ai cazier pătat. În schimb, alții ajung și să facă legile, deși sunt condamnați.

”M-a întrebat cineva dacă am văzut ce a declarat acel domn deputat cu AKM şi ce s-ar întâmpla dacă eu, ca polițist, ipotetic vorbind, aş declara public că e posibil să îmi treacă vreodată prin cap să îmi iau pistolul şi să ies pe stradă să încep să trag.

În mod clar vorbim de o situație ipotetică şi imposibilă pentru că nu aş putea fi polițist dacă aş avea o condamnare definitivă, fie ea cu suspendare. Ştiu, e paradoxal că un polițist, care trebuie să aplice legea, zboară din Poliție în secunda doi după ce este condamnat, indiferent pentru ce infracțiune, în timp ce alții, care fac legea, chiar dacă sunt condamnați pot fi în continuare deputați. De fapt ce vorbesc eu aici de polițişti, când mai pe nicăieri nu te angajează dacă ai cazierul pătat?

În al doilea rând, eu dau teste psihologice destul de des, atât pentru a avea dreptul să am în dotare armă de foc, cât şi pentru a putea conduce o autospecială de poliție, care, între noi fie vorba, are o sirenă, nişte girofaruri şi o stație, în plus față de un logan obişnuit.

Dar să presupunem că aş face vreodată o astfel de declarație. Cred că, după ce şeful meu s-ar asigura că arma mea e în rastelul Poliției, încuiată şi departe de mine, pe lângă unele autorități, printre primii care s-ar autosesiza ar fi psihologul unității care m-ar îndemna să îi fac o vizită şi m-ar întreba daca se întâmplă să visez dragoni, dacă vorbesc cu ei şi dacă mi-s dragi. M-ar întreba probabil şi ce culoare are unicornul meu şi ce îi dau să mănânce. În încercarea lui de a afla ce idei năstruşnice îmi mai trec prin minte, mi-ar aduce la cunoştință că o să mai trag cu pistolul doar în vise, eventual după dragoni ca să-mi lase somnul lin”, a scris Marian Godină, pe Facebook.

Ultima oră
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani