Astrologul Minerva, PREVIZIUNI TERIBILE pentru 2020: REVOLTE POPULARE MASIVE / Care sunt ZODIILE FAVORIZATE (VIDEO)

Astrologul Minerva, PREVIZIUNI TERIBILE pentru 2020: REVOLTE POPULARE MASIVE / Care sunt ZODIILE FAVORIZATE (VIDEO)

Astrologul Minerva a prezentat, joi, în cadrul emisiunii ”Talk B1”, predicțiile astrale pentru anul 2020.

Referindu-se la situația în care se va afla România pe parcursul anului viitor, astrologul a precizat că sunt de așteptat tensiuni la nivel social în perioada verii.

”Anul viitor, am emoții foarte mari pentru perioada 9 septembrie – 14 noiembrie, când marte va fi retrograd în domiciliu, în berbec și în scorpion. Aspectul este armonic, dar, la un moment dat, devine dizarmonic, când soarele tinde să iasă din scorpion, să se ducă către săgetător. Acest aspect de pătrat poate declanșa orice. Asta e singura perioadă de care mie îmi este teamă. (…)

Apoi, ar trebuie să luăm în discuție ceea ce se va întâmpla în perioadele iulie-august, când, de asemenea, se vede un stres în tema natală a României. Vor fi nemulțumiri, este posibil ca oamenii să răbufnească și să iasă în stradă. (…) Prima parte a anului va fi un pic mai dinamică, dacă ne referim la acțiunile care se petrec la nivel social, la nivel național”, a declarat Minerva.

Predicțiile astrale pentru fiecare zodie pot fi urmărite în videoclipul de mai jos:

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari
22:25 - Tatăl premierului britanic Boris Johnson a obţinut cetăţenia franceză: „Voi fi întotdeauna european”
21:55 - Senatul SUA a aprobat 40 de miliarde de dolari sub formă de ajutor pentru Ucraina. Joe Biden a salutat votul legiuitorilor americani / Reacția Kievului: „Ne îndreptăm către victorie strategic și cu încredere”