Hoţ împuşcat în cap de poliţişti, în comuna Afumaţi: Alţi patru suspecţi, baricadaţi într-o casă

Hoţ împuşcat în cap de poliţişti, în comuna Afumaţi: Alţi patru suspecţi, baricadaţi într-o casă
Foto: sayanythingblog.com

Un bărbat prins în timp ce fura dintr-o dubiţă pe DN2 a fost împuşcat în cap, miercuri, de către poliţiştii care îl urmăreau. Potrivit Mediafax, victima a fost transportată în comă profundă la Spitalul „Floreasca” din Capitală.

Incidentul s-a petrecut miercuri după prânz, când poliţiştii au surprins în flagrant delict cinci bărbaţi care furau dintr-o dubiţă parcată pe Drumul Naţional 2. La vederea oamenilor legii, hoţii s-au urcat într-un autoturism înmatriculat în Franţa şi au plecat de la faţa locului.

Poliţiştii i-au urmărit pe cei cinci până în comuna Afumaţi, unde au tras mai multe focuri de avertisment şi le-au blocat acestora maşina. Ulterior, oamenii legii au tras înspre fugari, nimerindu-l pe unul dintre ei în ceafă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SMURD, Bogdan Opriţa, citat de sursa precizată, victima se află în stare gravă, fiind transportată în comă profundă la Spitalul „Floreasca” din Capitală.

Ceilalţi patru suspecţi urmăriţi de poliţie s-au baricadat într-o casă aflată în construcţie, care a fost înconjurată de echipele de intervenţie.