Ieșeanul care a fost lovit de un panou electoral a murit

Ieșeanul care a fost lovit de un panou electoral a murit
Foto:ziaruldeiasi.ro

Ieşeanul care a fost lovit de un panou electoral în timpul unei vijelii a murit, informează B1 TV. Bărbatul a fost internat mai bine de o săptămână într-o clinică de specialitate. Potrivit medicilor, victima şi-a pierdut viaţa din cauza traumatismelor craniene şi a complicaţiilor pulmonare pe care le-a dezvoltat după incident

„Pacientul şi-a pierdut viaţa din cauza complicaţiilor cerebrale şi pulmonare pe care le-a prezentat încă de la internare. Bolnavul a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, după cea de-a doua starea i s-a ameliorat uşor, dar ulterior i s-a degradat constant", a declarat dr. Florin Grămadă, purtător de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.

După incident, Inspectoratul de Poliţie Judeţean a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, panoul publicitar care a fost luat de vânt a fost amplasat fără avizul Primăriei Iaşi. Terenul pe care se afla amplasat acesta a fost concesionat de la Primăria Iaşi de societatea care deţine clădirea Moldova Center.

Ultima oră
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)