Imagini ȘOCANTE la un spital din Dolj! Polițiști atacați și amenințați cu moartea de mai mulți scandalagii (VIDEO)

Imagini ȘOCANTE la un spital din Dolj! Polițiști atacați și amenințați cu moartea de mai mulți scandalagii (VIDEO)

Scandal monstru la Spitalul din Băileşti, după ce un scandalagiu a încercat să îşi facă singur dreptate în faţa oamenilor legii. Bătăușul a rupt ușile spitalului, a înjurat şi ameninţat poliţiștii, după care l-a luat acasă pe tatăl său, prins băut la volan. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Video: Facebook / Sindicatul Polițiștilor din Dolj

Poliţiştii se aflau la Spitalul din Băileşti împreună cu un bărbat de 53 de ani pe care-l prinseseră beat la volan. Imediat după ce i s-au prelevat probe pentru stabilirea alcoolemiei în sânge, la spital a ajuns şi fiul şoferului care a început să-i ameninţe pe poliţişti.

“Bă! Scoate, mă, pistolul! Scoate pistolul! Băi, e urât, tu n-auzi? Bă, vă omor! Lasă-l, lasă-l să dea! Lasă-l să dea! Lasă-l să dea!”

Într-un final, agenţii au reuşit să-l ducă pe tânăr şi pe tatăl acestuia la sediul poliţiei, pentru continuarea cercetărilor. Pe numele tânărului recalcitrant a fost deschis un dosar penal pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar tatăl său este cercetat acum, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

După scandalul monstru de la spital, scandalagiul a fost reţinut pentru 24 ore, iar mai apoi instanţa a propus ca individul să fie arestat la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.