Îmbulzeală la deschiderea primului magazin H&M în România

Îmbulzeală la deschiderea primului magazin H&M în România
Foto: mcirostiri.ro

Primul magazin H&M din România s-a deschis cu mare zarvă. Câteva sute de persoane s-au strâns vineri la noul magazin, deschis la AFI Palace Cotroceni, unde unii au venit de ora 6:00, pentru a beneficia de cupoanele cadou oferite de retailer primilor cumpărători, anunţă Mediafax.

„Ştiau că magazinul se deschide la ora 11:00, însă multe persoane au venit încă de la ora 06:00, iar cozile au început să se formeze în jurul orei 08:00”, a declarat un reprezentant al firmei de pază, care a adăugat că la coadă s-au strâns peste 500 de persoane.

Clienţii au fost aranjaţi la coadă de către agenţii de pază, pentru a nu încurca celelalte activităţi din mall. Din persoanele care au stat ore în şir la coadă, 100 au intrat în posesia unor cupoane, în valoare de 80 de lei, cu care au putut cumpăra din magazin.

În timp ce clienţii aşteptau la rând, cei 60 de angajaţi ai magazinului au dansat şi au apludat, în timp ce cântau refrenul melodiei „We are the champions”.

Înainte de deschiderea magazinului, unii angajaţi au împărţit doamnelor câte breloc inscripţionat cu H&M.

H&M va deschide sâmbătă magazinul din Unirea Shopping Center, urmat de unităţile din Băneasa Shopping City (31 martie), Plaza Romania (8 aprilie) şi Bucureşti Mall (15 aprilie). De asemenea, compania va mai deschide până la sfârşitul anului magazine în Braşov, Timişoara şi Cluj-Napoca.

Angajații H&M cântă și dansează

Ultima oră