INCONȘTIENȚĂ: Un copil de 3 ani și-a pierdut viața în timp ce părinții făceau selfie (VIDEO)

INCONȘTIENȚĂ: Un copil de 3 ani și-a pierdut viața în timp ce părinții făceau selfie (VIDEO)

Selfie-ul părinților i-a fost fatal copilului lor! Un micuț de numai 3 ani a decedat după ce a fost izbit de un autoturism. Totul s-a întâmplat – spun martorii – pentru că băiețelul rămăsese nesupravegheat în timp ce părinții făceau poze pe marginea drumului, anunță MDI TV!

Accidentul a avut loc la ieşirea din comuna Voievoda, spre localitatea Piatra, copilul fiind izbit de un autoturism, chiar pe şoseaua principală.

Conform afirmaţiei martorilor, părinţii copilului s-au oprit la marginea localităţii pentru a face fotografii cu lanul de rapiţă. Lăsat nesupravegheat, în autoturismul parcat pe marginea drumului, lângă frații lui, acesta a ieșit din mașină direct în şosea. În acel moment, a fost lovit de un autoturism, fiind aruncat la zeci de metri de locul impactului.

Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Teleorman au solicitat prezenta unui elicopter SMURD, dar manevrele de resuscitare nu l-au mai readus la viață pe băiețel. După mai multe zeci de minute de resuscitare, copilul a fost declarat mort.

Un copil de 3 ani și-a pierdut viața în timp ce părinții făceau selfie

#DIRECT_ONE_fedlo2#