INTERLOPI APĂRAȚI DE POLIȚIE! Ucigaș din clanul Corduneanu lăsat LIBER (VIDEO)

INTERLOPI APĂRAȚI DE POLIȚIE! Ucigaș din clanul Corduneanu lăsat LIBER (VIDEO)

Clanul Corduneanu are parte de protecţie din toate părţile. Un nou caz în care este implicat un apropiat al interlopilor ieşeni şochează România. Marian Dănuţ Soare, unul dintre cei mai sângeroşi interlopi din „marea familie” Corduneanu-Cămătaru, cumătru al celebrului Costel Corduneanu, a reuşit să scape din nou de puşcărie, după ce a încercat să execute un bărbat, într-un restaurant de lux, scrie spynews.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Interlopul brăilean Marian Dănuţ Soare, a acţionat pe principiul „nimeni nu se pune cu mine” şi a încercat să reducă la tăcere un tânăr cu gura mare, sub privirile îngrozite ale tuturor celor care luau masa într-un restaurant de lux. Scandalul a fost întrerupt de „mascaţi”, care i-au săltat pe cei doi şi i-au dus la audieri.

Mai mult, în apropierea mesei lui Soare, poliţiştii au găsit 7 cuţite.

CU toate acestea, bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru ameninţare, lovire sau alte violenţe şi port de obiecte periculoase. Agenţii nu au considerat că interlopul reprezintă un pericol pentru societate şi au decis să îi dea o amendă de câteva sute de lei.

Marian Dănuţ Soare este cumătrul lui Costel Corduneanu şi a devenit celebru în urmă cu 13 ani, când a ucis cu sânge rece un asistent medical, în plină stradă. Ancheta a durat atunci câteva săptămâni şi pentru că Soare a cooperat foarte bine cu procurorul de caz, acesta a concluzionat că interlopul l-a omorât pe tânăr…. în legitimă apărare.

Implicat de-a lungul timpului în mai multe reglări de conturi sângeroase, Soare a reuşit să rămână de fiecare dată în libertate.

Tags: