Într-o comună din județul Tulcea a fost construit un sens giratoriu în care nu încap mașinile: Primarul susține că este ”de probă” (VIDEO)

Într-o comună din județul Tulcea a fost construit un sens giratoriu în care nu încap mașinile: Primarul susține că este ”de probă” (VIDEO)
Foto: infobraila.ro

În comuna tulceană Greci, autoritățile au construit un sens giratoriu în care mașinile nu încap. Potrivit Infobrăila, pare să fi fost construit doar pentru bicicliști și căruțași.

Dacă șoferii vor încerca, totuși, să intre în noul sens giratoriu, riscă să rămână cu autoturismul blocat.

Sorin Valș (USL), primarul comunei Greci, a declarat pentru sursa citată că primăria nu are nicio vină pentru situația creată.

Constructorul a montat puțin greșit atunci de la început. Sensul giratoriu e făcut, e proiectat de o firmă de proiectare din București. Nu e făcut de noi, nu e făcut așa la nimereală. Repet, totul e făcut de firma de proiectare, nu-i făcut de noi. Am văzut că a comentat lumea, nici chiar așa, sunt răutăcioși sau mă rog. Ce să vă zic? Că m-am certat cu firma?”, a spus edilul.

Totodată, Valș a precizat că încă nu a fost făcut montajul final la sensul giratoriu și că în ”perioada de probă”, cetățenii sunt consultați.

Sunt alte locuri în țara asta care sunt făcute cu susul în jos și rămân așa pe viață. Vrem să vedem părerea cetățenilor și montajul final se face după o perioadă de probă. Trebuie să vedem părerea fiecăruia, chiar dacă proiectantul a dat-o așa. Nu e normal să vedem ce zic și oamenii, ce impresie au, unii zic o părere, vecinul are o altă impresie”, a subliniat primarul comunei Greci.

Sens giratoriu în care nu încap mașinile într-o comună din Tulcea

Embed: