Ioana Constantin anunță că a câștigat procesul cu AUR: „Măi George, abia aștept să donez banii – cheltuielile de judecată – unui ONG din Basarabia care luptă împotriva propagandei ruse”

Ioana Constantin anunță că a câștigat procesul cu AUR: „Măi George, abia aștept să donez banii – cheltuielile de judecată – unui ONG din Basarabia care luptă împotriva propagandei ruse”
Foto: Facebook / Ioana Constantin

Ioana Constantin, realizatoarea emisiunii „Politica Zilei” de pe B1 TV, a anunțat că a câștigat procesul cu partidul AUR și susține că, odată ce decizia va rămâne definitivă, va dona banii pentru cheltuielile de judecată unui ONG din Basarabia care luptă împotriva propagandei ruse.

Ioana Constantin: „Am câștigat procesul cu partidul AUR”

Ioana Constantin susține că AUR o dăduse în judecată pentru că a acuzat partidul de „propagandă rusă în România”.

„Am câștigat procesul cu partidul AUR. Partidul lui George Simion m-a dat în judecată pentru că, spun ei, prin postările mele i-am acuzat de propagandă rusă în România și, citez, «am creat o stare de pericol în jurul partidului», iar postările mele «au ajuns la milioane de oameni din țară și diaspora»”, a scris Ioana Constantin, luni, pe Facebook.

„Fără precedent în România, un partid politic în întreg a dat în judecată un cetățean (chiar dacă eram atunci în politică și eu). Revoltător mi s-a părut că la dosar au fost puse comentariile dumneavoastră la postările mele. Asta arată foarte multe despre reflexele democratice ale unor politicieni din acest partid. Și la fel de multe despre ce ar însemna ca astfel de oameni să aibă și mai multă putere în mâini”, a continuat ea.

Fostul secretar de stat susține că va dona banii pentru cheltuielile de judecată unui ONG din Basarabia care luptă împotriva propagandei ruse.

„După ce rămâne definitivă decizia, măi George, abia aștept să donez banii – cheltuielile de judecată- unui ONG din Basarabia care luptă împotriva propagandei ruse. Înțelegi tu ce spun mai ales că tocmai ai declarat că România nu ar mai trebui să dea niciun ban R. Moldova, asta exact când Moldova e sufocată de șantajul energetic al criminalilor de la Kremlin. Basarabia e România. Rusia e un stat criminal, terorist. Iar România e un stat european, membru NATO, care nu digeră propaganda Rusiei”, a adăugat Ioana Constantin.

„Toate postările și declarațiile mele au vizat doar declarații ale unor politicieni care erau sau sunt membri ai partidului AUR”, a conchis realizatoarea emisiunii „Politica Zilei”.

Urmăriți B1TV.ro și pe