Isteria Pokemon Go a ajuns şi în Biserică! Un preot din Constanța a chemat poliția din cauza tinerilor ce căutau pokemoni (VIDEO)

Isteria Pokemon Go a ajuns şi în Biserică! Un preot din Constanța a chemat poliția din cauza tinerilor ce căutau pokemoni (VIDEO)

La Constanţa, 7 tineri au fost goniţi de un preot în timp ce vânau ciudatele creaturi în curtea catedralei sfinţii Petru şi Pavel. Prelatul a chemat imediat poliţia. Situaţii similare sunt şi peste ocean. În Statele Unite, omenii şi-au pus pancarte în curte şi i-au avertizat pe jucătorii pokemon să nu le calce proprietatea.

Cei 7 tineri vrăjiţi de jocul Pokemon Go au intrat în curtea bisericii aflată în apropierea cazinoului din Constanţa la miezul nopţii. Acestia au observat ca în zonă se află şi două pokestopuri, adică acele magazine de unde poți lua diverse lucruri pentru prinderea pokemonilor. Vânătoarea de creaturi a fost curmată de un preot.

Nemulţumit că lăcaşul de cult s-a transformat în loc de joacă pentru tineri, preotul a chemat poliţia.

Reprezentantii bisericii nu sunt însă la fel de încântați.

"Regretam faptul că cei care au plasat acesti pokemoni n-au știut unde îi plasează. Biserica e de utilitate publică, dar în același timp trebuie să avem grijă cu febra asta să-i cautam noaptea. Bineînțeles că tinerii sunt bineveniți la biserică, noi preoții nu suntem pokemoni, noi slujim oamenii, dar nu în felul asta al distractiei" a declarat preotul Eugen Tănăsescu.

Între timp, în Statele Unite incidentele se înmulțesc. Astfel de jucători au fost rugaţi şi în Statele Unite să nu mai umble după astfel de creaturi prin cimitire. Altii si-au pus pancarte in curți și i-au avertizat pe jucătorii pokemon să nu le calce proprietatea.

Isteria Pokemon Go a ajuns şi în Biserică! Un preot din Constanța a chemat poliția din cauza tinerilor ce căutau pokemoni

#DIRECT_ONE_zz2wdw#