Iubirea dăunează în trafic. Doi tineri înflăcăraţi s-au răsturnat cu maşina 30 de m în gol

Iubirea dăunează în trafic. Doi tineri înflăcăraţi s-au răsturnat cu maşina 30 de m în gol

Iubirea nu face bine în anumite cazuri. Au simţit-o pe pielea lor doi tineri care s-au înflăcărat prea tare în timp ce mergeau cu autoturismul pe un drum din judeţul Tulcea. Din cauza vitezei şi a neatenţiei, maşina s-a răsturnat şi a căzut în gol de la aproximativ 30 de metri. Medicii de la ambulanţă spun că cei doi au avut mare noroc că au scăpat cu viaţă.

Accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Victoria. Cei doi amorezi ieşiseră la plimbare, când din neatenţie au pierdut controlul autoturismului, care a plonjat 30 de metri în gol. Maşina a fost distrusă aproape în totalitate şi doar o minune a făcut ca cei doi tineri, de 17 şi 19 ani, să nu fie răniţi grav.

„Au fost evaluaţi hemodinamic şi cardio-respirator la faţa locului, după care uracţi în ambulanţă şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe. Au avut un noroc deosebit pentru că să zbori în aer cu maşinuţa aia şi să reuşeşti totuşi să rămâi întreg, fără leziuni majore…”, a spus medicul Ambulanţa Tulcea, Nicolae Sicinschi Radu.

Părinţii şoferului au ajuns imediat la locul accidentului şi au rămas şocaţi când au văzut maşina. S-au mai liniştit când au văzut că cei doi tineri au doar câteva zgârieturi.

Poliţiştii au început o anchetă, iar dacă va fi vinovat, şoferului i se va întocmi dosar penal pentru vătămare din culpă.  El a rămas şi fără maşină deocamdată, pentru că autoturismul nu era asigurat.

Doi amorezi s-au răsturnat cu maşina