Cum explică OMUL-CHEIE de la protestul de vineri intervenția VIOLENTĂ a Jandarmeriei: Mi-ai OMORÂT jandarmii, P**** mă-tii de NENOROCIT! (VIDEO)

Cum explică OMUL-CHEIE de la protestul de vineri intervenția VIOLENTĂ a Jandarmeriei: Mi-ai OMORÂT jandarmii, P**** mă-tii de NENOROCIT! (VIDEO)
Foto: Nick Stavre

Bărbatul îmbrăcat în alb la protestul de vineri, care pare să-i fi coordonat pe jandarmii violenți, i-a spus unui protestatar că reacționat astfel pentru că au fost omorâți jandarmi….

Un protestatar l-a întrebat pe acest bărbat de ce s-a recurs la intervenția în forță, iar el a răspuns: ”Ne-ai omorât oameni acolo, mi-ai omorât jandarmi, de-aia, p**** mă-tii de nenorocit!”.

Unii speculează că bărbatul în alb ar fi colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie Vlad Ţepeş. HotNews l-a contactat pe purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, pentru a-l întreba dacă Paraschiv a coordonat intervenţia Jandarmilor din piaţă și dacă este persoana care apare în imagine. Militaru a refuzat să confirme, invocând protecția datelor cu caracter personal.

Sursă Video:George P10

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)