Laura Andrei, președinta instanței, audiată ca martor în dosarul "judecătoarelor șpăgare" (VIDEO)

Laura Andrei, președinta instanței, audiată ca martor în dosarul "judecătoarelor șpăgare" (VIDEO)

Președinta Instanței, Laura Andrei, este audiată ca martor în dosarul judecătoarelor șpăgare de la Tribunal, Antonela Costache și Viorica Dinu. Ambele au fost trimise în judecată pentru fapte de corupție.

Laura Andrei a fost citată ca martor, și s-a prezentat în fața Curții de Apel București, pentru a da o declarație de martor. Laura Andrei a transmis că se cunoaște cu Antonela Costache, cele două fiind și colege în facultate. De asemenea, ea i-a fost șefă pe parcursul ambelor mandate.

Laura Andrei, președinta instanței, audiată ca martor în dosarul „judecătoarelor șpăgare”

#DIRECT_ONE_1si665#

Președinta instanței a susținut că dacă ar fi observat lucruri ilegale, ar fi sesizat organele competente.

Dosarul celor două judecătoare corupte a fost trimise în judecată în 2013, pentru că se foloseau de calitatea de magistrat pentru a promite pronunțarea unor hotărâri judecătorești favorabile unor persoane, pentru care primeau bani.

Banii i-ar fi primi chiar în parcarea tribunalului, iar cele doua discutau chiar și în liftul instituției despre lucrurile ilegale pe care le făceau. În prezent sunt judecate sub control judiciar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:24 - Washington avertizează Kievul: SUA „nu permit” Ucrainei să lanseze atacuri în Rusia
09:22 - Eugen Tomac, despre aderarea României la Schegen: Declarația Președintelui, extrem de nefericită. Un stat UE ne îngrădește un drept, utilizând argumente false (VIDEO)
09:12 - Camelia Șucu a alcătuit un top al bărbaților importanți din viața ei: cine se află pe primul loc
09:08 - Democrații mai câștigă un loc în Senatul SUA și obțin majoritatea de 51-49, după victoria lui Raphael Warnock în Georgia
08:58 - Războiul din Ucraina a dublat numărul demisiilor din Armată. Tinerii încep să fugă de școlile militare, banii mai mulți din sectorul privat, posibili „vinovați”
08:51 - Solstițiul de iarnă 2022, cea mai scurtă zi din an. Când are loc și ce semnificație are în tradiția populară
08:48 - Robert Negoiță: Primăria Generală nu ne lasă să facem pasajul de la Dristor. Fac un apel către primarul general să nu ne mai blocheze în aceste proiecte absolut necesare și utile pentru București (VIDEO)
08:37 - Numărul producătorilor de usturoi din România a depăşit aşteptările. Există chiar un soi de usturoi pe care-l cheamă Benone, după Benone Sinulescu
08:35 - Șeful unui ocol silvic din Bihor, cercetat pentru furt de energie electrică: polițiștii au deschis dosar penal
08:24 - Cristiano Ronaldo, supărat după calificarea Portugaliei în sferturile Cupei Mondiale. Ce a făcut la finalul victoriei cu Elveția (VIDEO)