Liviu Dragnea, surprins cu pantofii rupți: Dacă erau scumpi nu ajungeam în situaţia asta. Erau social democraţi (VIDEO)

Liviu Dragnea, surprins cu pantofii rupți: Dacă erau scumpi nu ajungeam în situaţia asta. Erau social democraţi (VIDEO)
Foto: B1 TV

Pantofii lui Liviu Dragnea s-au rupt pentru că erau „social democraţi”. Aşa explică, zâmbind, preşedintele interimar PSD imaginile în care a fost surprins duminică, la Alexandria, acolo unde şi-a anunţat candidatura la şefia partidului.

Când şi-a dat seama de problema vestimentară, Liviu Dragnea a povestit că avea doar două variante: să rămână în ciorapi sau să meargă înainte.

„Am văzut şi eu pe scenă. Se mai întâmplă. Nu s-au rupt. Am văzut că-s dezlipiţi. Aveam 2 variante: să rămân în ciorapi. Ceea ce nu cred că dădea foarte bine. Cred că era exagerat. Sau să rămân cu această problemă”, a declarat Dragnea, potrivit B1 TV.

Ceea ce a şi făcut. Liderul interimar a mers cu pantofii dezlipiţi toată ziua, spre deliciul jurnaliştilor. Abia a doua zi, povesteşte Liviu Dragnea, a dus pantofii la cizmar. Explicaţia pentru ipostaza în care a fost surprins a fost la fel de amuzantă.

„Am mers foarte mult în ultima perioadă şi de dimineaţă a trebuit să plec repede şi i-am ales exact pe cei pe care nu trebuia să-i aleg”. Întrebat dacă era o pereche scumpă de pantofi, Dragnea a răspuns: „Nu, dacă erau scumpi nu ajungeam în situaţia asta. Erau social democraţi!”

Liviu Dragnea, surprins cu pantofii rupți