Metrorex introduce în circulație șapte noi trenuri de săptămâna viitoare

Metrorex introduce în circulație șapte noi trenuri de săptămâna viitoare
Locuitorii din Popești-Leordeni regretă că au cumpărat apartamente în acea zonă: „Fix pe asta au mizat toţi”. Cum au fost convinși de dezvoltatori. Foto: Facebook/Metrorex

Metrorex a anunțat în cursul zilei de astăzi că va introduce în circulație șapte noi trenuri în rețeaua de metrou odată cu începerea noului an universitar.

Noile trenuri vor fi introduse în circulație începând de luni, 3 octombrie, și vor fi utilizate în special în intervalele de vârf, pentru a se evita aglomerația.

Metrorex introduce șapte noi trenuri de luni

✅Din 3 octombrie a.c., odată cu începerea anului universitar, vor fi introduse în circulație în rețeaua de metrou încă 7 trenuri.
✅Acestea vor fi folosite, în special, în intervalele cu vârf de trafic: 7.00-9.00 și 17.00-19.00, suplimentar față de trenurile aflate în program.
✅Măsura vine ca urmare a demersurilor făcute de către Metrorex împreună cu Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, prin efectuarea de plăți către prestatorul de servicii de mentenanță și salubrizare, în vederea îmbunătățirii condițiilor de transport în comun cu metroul”, se arată în mesajul postat pe Facebook de companie.
Urmăriți B1TV.ro și pe