Ministerul de Interne, nouă glumă pe Facebook: A anunțat că nu l-a transferat pe Leo Messi

Ministerul de Interne, nouă glumă pe Facebook: A anunțat că nu l-a transferat pe Leo Messi
Foto: Ministerul de Interne / Facebook

Ministerul de Interne a încercat să comunice mai multe informații de interes public, printr-o glumă legată de plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona. Postarea a devenit virală, cu peste 850 de comentarii și mai bine de 1.000 de distribuiri în doar două ore.Mesajului i-a fost atașat și o fotografie prelucrată, în care Messi apare dând declarații de la sediul MAI.

Ministerul de Interne, glume despre Leo Messi pe Facebook

„Mulțumim pentru înțelegere, Leo Messi! Pentru toți cei care ne-ați întrebat dacă Lionel Messi s-a transferat la noi, vă informăm că în acest moment în MAI nu sunt în desfășurare concursuri de angajare din sursă externă. Daca alte cluburi își doresc transferul fotbalistului argentinian, vă informăm că acesta nu poate semna decât după cele 14 zile de carantină. Așa după cum știți regiunea Cataluna (Catalonia – n.r.), din Regatul Spaniei, este pe lista țărilor/zonelor pentru care se impune această măsură, iar Leo va trebui să se conformeze. Vă readucem aminte că această listă pentru care se impune măsura carantinării la domiciliu sau locația declarată (14 zile), la sosirea în România, o puteți găsi la adresa http://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19/1928-lista-state-cu-risc-epidemiologic-ridicat-17-08-2020/file”, se arată în mesajul postat, joi seară, de Ministerul de Interne.

Unii internauți s-au amuzat, dar alții n-au gustat deloc gluma:

  • „Politia Română nu e Messi. E messy (mizerabilă, dezordonată – n.r.)
  • „Super tare postarea! Merită ridicat în grad cel care a avut ideea!”
  • „Vă felicit că mai și glumiți! E nevoie să ne mai și destindem, că de răutăți e lumea plină”
  • „Ce face Politia Romana in cazul individului care a lovit cu bestialitate (de mai multe ori) o femeie in plina zi la o piscina din Bucuresti?! Politia Romana doarme pt ca nu a fost depusa nicio plangere! Probabil ca vor lua masuri dupa ce individul respectiv o sa ucida pe cineva! Somn usor, Politia Romana”
  • „Să-l pensionati si pe el la 45 de ani? Dar ce-aveti cu omu’?”
  • „Pentru Messi nu aveți loc au ocupat clanurile toate locurile”

Explicații despre întâlnirea dintre șefii Poliției și interlopi

Mesajul a fost postat în ziua în care șefii Poliției au venit cu explicații despre imaginile publicate de ”Adevărul” ce arată cum ofiţeri de rang înalt din Poliţia Română s-au întâlnit cu reprezentanţi ai clanului Duduianu, pentru a discuta condiţiile de înmormântare a interlopului Emi Pian.

„A fost o operațiune oficială a Poliției pentru a asigura, prin toate mijloacele legaale, siguranța cetățeanului. Această abordare a situației pe care am avut-o și atât de contestată de mulți, a condus la un rezultat bun pentru că acum nu avem alte victime și nu am avut imagini cu sute de persoane și un potențial scandal în stradă care ar fi făcut mult rău nu doar Poliției, ci chiar României”, a declarat șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu.

La rândul său, Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul de Interne, a ținut să precizeze că ei „nu fug de responsabilitate”.