Ministrul Eduard Novak, implicat într-un accident rutier în apropiere de Buzău

Ministrul Eduard Novak, implicat într-un accident rutier în apropiere de Buzău
Foto: Inquam Photos / George Călin

Eduard Novak, ministrul Sportului, a fost implicat într-un accident rutier produs în apropiere de Buzău. Sindicatul Naţional Sport şi Tineret a transmis că mașina în care se afla ministrul a fost prinsă într-un carambol pe şosea, când se întorcea de la Bacău.

Eduard Novak a fost implicat într-un accident

Carosabilul era plin de apă din cauza ploilor și, în acest context, s-a produs accidentul în lanț. Una dintre mașinile implicate e cea a Ministerului.

Potrivit Sindicatului, la volan se afla chiar Novak, în timp ce şoferul era în dreapta. La locul accidentului nu s-au întocmit documentele necesare.

„Informațiile noastre sunt că la volan se afla ministrul Novak, șoferul era în dreapta, pe post de copilot. Astăzi, bolidul de lux al ministrului a fost parcat (ascuns) în parcarea subterană a MTS și nu afară, pe locul rezervat:

Interesant este că Jenő Vaida, șoferul ministrului Novak, a plecat astăzi de la MTS direct la service, pentru reparații. ”A uitat” că trebuie făcută o procedură și este nevoie de întocmirea unor documente / declarații.

Se pare că nu a folosit nici faptul că ”au sunat niște telefoane”, service-ul nu a acceptat să primească mașina fără actele obligatorii în caz de accident. Nu este clar dacă ulterior a fost făcută procedura, cine a declarat până la urmă accidentul și cine și-a asumat vina, șoferul sau ministrul?”, se arată în postarea de pe Facebook a Sindicatului Naţional Sport şi Tineret.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)