Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a găsit numai birouri goale la ITM Argeș, în timpul unei vizite de lucru: „Știu că este perioada concediilor însă aceasta nu este o scuză”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a găsit numai birouri goale la ITM Argeș, în timpul unei vizite de lucru: Știu că este perioada concediilor însă aceasta nu este o scuză

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a avut parte de o surpriză neplăcută în timpul unei vizite de lucru efectuată luni la ITM Argeș. Demnitarul a găsit numai birouri goale , iar când a întrebat unde sunt angajații i s-a răspuns că sunt cu toții pe teren.

Ministrul Muncii a fotografiat birourile goale șia distribuit imaginile pe rețelele de socializare. Aceasta a precizat că, deși este perioada concediilor, nu este normal ca toți angajații să lipsească.

Ministrul scrie pe Facebook că a fost la Pitești, deoarece și-a propus să meargă în teritoriu des și deoarece nu vrea să se limiteze la citit rapoarte din birou. „Știu că este perioada concediilor însă aceasta nu este o scuză pentru a reduce ritmul de lucru”, anunță ministrul.

Prima vizită a fost efectuată la Casa de Pensii Argeș. Violeta Alexandru a dorit apoi să vadă cum merge activitatea și la ITM Argeș. Aici însă, stupoare:

„Birourile goale. Fotografiile sunt elocvente. Toți angajații sunt pe teren, mi s-a spus. Am cerut să mergem pe teren, inopinat, să vadă chiar Inspectorul Șef, o firmă la întâmplare din lista locațiilor în care ar fi trebuit să fie echipa ITM în control. Conducerea nu avea informații concrete privind locația fiecărui inspector sau firmele pe care urma să le verifice. La statistici totul este bine, în teren se văd altfel de lucruri. De aceea, nu renunț la teren. O să revin și aici după ce primesc toate informațiile”, adaugă ministrul.