Mircea Duşa, luat cu Ambulanţa după ce i-a venit rău

Mircea Duşa, luat cu Ambulanţa după ce i-a venit rău

Fostul ministrul al Apărării, Mircea Duşa, a fost luat cu Ambulanţa, miercuri, după ce i s-a făcut rău. uşa se afla împreună cu Mircea Geoană la o întâlnirte oficială, când i s-a făcut rău. A fost chemată Ambulanţa, iar fostul ministru a fost dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Mureş.

Lui Mircea Duşa i-a venit rău de la căldură

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a ajuns astăzi, la ora 11, la sediul Batalionului 51 Operații Speciale „Vulturii”, din Târgu Mureș, însoțit de fostul ministru al Apărării și ex-prefect de Mureș Mircea Dușa și de rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei.
În timp ce avea loc un briefing, cu ușile închise, despre capabilitățile Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale, a apărut o ambulanță a unității îndreptându-se spre locul unde avea loc întâlnirea. Apoi, a sosit o ambulanță civilă.

În prima fază, s-a transmis că unei persoane, probabil militar, i s-a făcut rău. În timpul declarațiilor oficiale, Mircea Geoană a făcut precizări despre incident.

Mircea Geoană: „Îi urăm lui Mircea Dușa sănătate și recuperare grabnică”

„L-am văzut pe bunul meu prieten Mircea Dușa, fostul ministru al Apărării, care a fost cu noi în această vizită, ieșind din sala de prezentare.

După aceea, domnul rector Azamfirei ne-a informat că a avut un incident medical, se pare destul de serios și am asistat cu toții la plecarea ambulanței care l-a dus.

Sper din toată inima să-i dea Dumnezeu să depășească acest moment greu. Pur și simplu, ne-a luat pe toți prin surprindere. Îi urăm lui Mircea sănătate și recuperare grabnică”, a declarat secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Starea lui Mircea Dușa este, în prezent, stabilă, din informațiile obținute de la familia sa.

Urmăriți B1TV.ro și pe