Moarte fulgerătoare: Un cunoscut asistent medical din Focșani a decedat chiar de ziua sa de naștere

Moarte fulgerătoare: Un cunoscut asistent medical din Focșani a decedat chiar de ziua sa de naștere
Foto: Oamgmamr Filiala Vrancea / Facebook

Un cunoscut asistent medical de la Spitalul de Urgență Focșani a fost găsit mort în casă. George Lăcustă a decedat în ziua în care împlinea 45 de ani.

Moartea fulgerătoare a unui asistent medical

George Lăcustă era asistent medical la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Focșani, iar vreme de 15 ani lucrase la Secția de radiologie a aceleiași unități medicale.

Bărbatul nu era căsătorit.

El nu a mai răspuns la telefon celor care îl sunau să-l felicite de ziua de naștere și a fost găsit decedat în casă de o persoană apropiată, informează Adevărul.

Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Mesaje de condoleanțe după moartea asistentului medical

Colegii au transmis zeci de mesaje de condoleanțe.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Drum lin către Ceruri, dragul nostru coleg asistent medical George Lăcustă. Suntem înmărmuriți de durere… Ai plecat atât de devreme… Dumnezeu să te odihnească în pace! Vei rămâne mereu colegul nostru și te vom purta în suflet pe vecie!”, au transmis reprezentanții Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Vrancea.

„Dragă George am vrut să te sun azi să îți spun la mulți ani!…nu pot să cred că ai plecat…așa …am fost colegi, prieteni… îmi pare atât de rău… Rămas bun… nu o să uit niciodată veselia și zâmbetul tău… pofta cu care râdeai…”, a scris o colegă a asistentului pe pagina de Facebook a Ordinului Asistenților.

Urmăriți B1TV.ro și pe