Momente dramatice pe litoral: Un adolescent a fost prins sub stabilopozi, în stațiunea Saturn (VIDEO)

Momente dramatice pe litoral: Un adolescent a fost prins sub stabilopozi, în stațiunea Saturn (VIDEO)

UPDATE 18.00După mai bine de șapte ore, căutările adolescentului au fost sistate, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță, potrivit ziuaconstanța.ro.Băiatul a fost căutat atât de scafandri ISU, cât și de scafandri de mare adâncime de la Centrul de Scafandri din Constanța.

Intervenție dramatică pe litoral. Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Constanța au intervenit de urgență pentru a salva un adolescent care a fost prins sub stabilopozi în stațiunea Saturn, informează ziuaconstanța.ro.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un adolescent în vârstă de 17 ani, din Reghin, care se afla la mare împreună cu părinții săi. În momentul producerii accidentului, marea era foarte agitată.

La fața locului, au ajuns o autospecială a pompierilor și scafandrii de intervenție din cadrul ISU Dobrogea.

Martorii îi acuză pe salvamari că nu și-au făcut treaba în acest caz.

”Copilul intra la fund și apoi ieșea și ei tot încercau să-i arunce o funie . Le-am spus să arunce vesta de salvare ca să poată copilul să se prindă de ea. Au zis că le e frică. Copilul era epuziat, cum să se mai prindă de acea funie”, a declarat un martor.

Momente dramatice pe litoral: Un adolescent a fost prins sub stabilopozi, în stațiunea Saturn

#DIRECT_ONE_jargvn#

Sursa video:ziuaconstanta.ro

Într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, Anca Chiriță, purtător de cuvânt ISU Constanța, a declarat că operațiunea se desfășoară cu dificultate din cauza curenților.

”Operațiunea se desfășoră cu dificultate chiar și pentru scanfandri, am înțeles că sunt curenții foarte puternici. Am fost alertați cu privire la faptul că pe plaja din Saturn, un tânăr s-ar afla în pericol de înec. (…) O autospecială a ajuns cu rapiditate în zona indicată. Tânarul a fost dus de curenți foarte apropae de diguri, rămânând blocat sub stabilopozi.

Nu ne pronunțăm referitor la șansele de supraviețuire. Important este că scafandrii să poată recupera trupul tânărului pentru ca apoi să îl predea medicilor de la fața locului. (…) Până nu se reușește recuperarea tânărului, nu vom încheia aceasta operațiune.

Un adolescent a fost prins sub stabilopozi, în stațiunea Saturn

#DIRECT_ONE_birs6t#

Urmăriți B1TV.ro și pe