Monica Bîrlădeanu vine la matinalul „B1, viaţa e frumoasă!” şi la “Razii de noapte”

Monica Bîrlădeanu vine la matinalul „B1, viaţa e frumoasă!” şi la “Razii de noapte”

Actorii Monica Bîrlădeanu şi Doru Boguţă vor fi prezenţi, vineri, 8 aprilie, în studioul matinalului „B1, viaţa e frumoasă!” şi luni, 11 aprilie, la emisiunea “Razii de noapte”, pentru a vorbi despre lansarea pe DVD a filmului “Francesca”.            

În cadrul celor două emisiuni de pe B1, publicul va avea ocazia să afle şi care sunt cele mai noi proiecte în care sunt implicaţi Monica Bîrlădeanu şi Doru Boguţă, noutăţi din viaţa Monicăi în America şi amănunte despre întâlnirea excepţională cu publicul, care va avea loc marţi, la ora 20.00, la “The Ark” (Str. Uranus,  nr. 150).           

Pelicula în care Bîrlădeanu şi Boguţă interpretează roluri principale va fi lansată pe DVD, marţi, 12 aprilie şi se va vinde împreună cu cotidianul “Evenimentul zilei”, la preţul de 12,90 lei.            

Tot atunci, se va lansa pe piaţă şi ediţia premium a DVD-ului care, pe lângă film, include şi making of, scene care au fost tăiate la montaj, şase interviuri cu regizorul Bobby Păunescu şi actorii şi fotografii din film şi de pe platourile de filmare.          

Francesca (Monica Bîrlădeanu) este o tânără educatoare al cărei vis este să plece în Italia. Aflată în căutarea unei vieţi mai bune, Francesca este pregătită să înfrunte orice, chiar şi reţinerile apropiaţilor săi. Planul este ca Miţă (Doru Boguţă), iubitul ei, să ajungă şi el în Italia, de îndată ce-şi va încheia micile afaceri de care se ocupa în România. Numai că evenimentele se precipită nefericit, adevăruri dureroase ies la iveală şi priorităţile se schimbă.           

„> este un film despre criza de identitate pe care o traversează societatea contemporană, o societate marcată de lipsa unor repere şi valori”, susţine Bobby Păunescu.

Lungmetrajul a avut premiera mondială în cadrul competiţiei oficiale a prestigiosului Festival Internaţional de Film de la Veneţia 2009, în deschiderea secţiunii „Orizzonti” şi are în palmares numeroase trofee.

“Francesca” este produs şi distribuit în exclusivitate de Mandragora Movies, iar producători sunt Bobby Păunescu şi Cristi Puiu. 

Ultima oră
21:04 - Bătaie de stradă cu focuri de armă într-o parcare din nordul Berlinului. Patru persoane au fost rănite
21:01 - Sandra Izbașa s-a măritat cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică. Imagini de la cununie
20:41 - Eduard Novak: Știu prin ce treceți, dragi sportivi, și cei care ați reușit să împliniți visul unei medalii, și cei care nu ați reușit. Să nu renunțați niciodată la visul vostru!
20:40 - Agent Green: „USR și AUR se dovedesc astăzi la fel ca PSD. Au blocat interzicerea exportului cu animale vii măcar pe timpul verii”
20:19 - MApN a a atribuit un contract de peste 492 milioane de lei pentru lucrări de infrastructură la baza de la Câmpia Turzii
20:17 - Raed Arafat clarifică măsurile pentru persoanele care se întorc în România din zona roșie: Doar cei vaccinați nu intră în carantină. Care sunt excepțiile
20:17 - Două avioane TAROM nu au putut decola de pe Aeroportul Otopeni din cauza unor defecțiuni. Mai multe curse au înregistrat întârzieri
20:00 - David Popovici, mesaj emoționant după Tokyo 2020: „Sunt impresionat de incredibila susținere pe care am primit-o. Sunt onorat de prietenia voastră, a românilor răspândiți pe tot globul”
19:39 - Acuzații grave la adresa conducerii CFR: „Închiriază la alții locomotive și noi nu avem să dăm la tren, decât locomotive vechi, defecte, insuficiente”
19:32 - CNCAV: Începe imunizarea cu vaccinul Spikevax (Moderna) a tinerilor cu vârste între 12 și 17 ani