Neamț: Un călugăr beat a provocat un grav accident rutier (VIDEO)

Neamț: Un călugăr beat a provocat un grav accident rutier (VIDEO)

E omul lui Dumnezeu, dar nu s-a putut abţine nici măcar în postul Paştelui! Un călugăr din Neamţ a uitat de cele sfinte. A băut până nu s-a mai putut ţine pe picioare, după care s-a urcat la volanul maşinii sale şi a provocat un grav accident rutier, în urma căruia atât el, cât şi alte două persoane au ajuns în stare gravă la spital, informează B1 TV.

Deşi se presupune că oamenii Domnului pe Pământ ar trebui să fie de neclintit în faţa ispitelor „necuratului”, un călugăr din Neamţ a ţinut să demonstreze contrariul. Nu s-a putut abţine şi… a băut până nu s-a mai putut ţine pe picioare. A reuşit însă să ajungă până la maşină şi s-a încăpăţânat să urce la volan. N-a ajuns însă prea departe. Călugărul a intrat cu maşina în alte două autoturisme, pe care le-a făcut praf.

La fața locului au ajuns două echipaje de poliție și a fost solicitat și un echipaj de descarcerare din partea pompierilor militari. În urma impactului, călugărul a suferit răni serioase în zona capului şi a fost transportat de urgenţă la spital. De asemenea, alte două persoane din celelalte maşini au fost rănite și au ajuns la spital. Şoferul băut a fost testat de poliţişti, iar rezultatul i-a uimit chiar şi pe agenţi: acesta avea o concentrație de peste 1/1000 alcool pur în aerul expirat.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags: