Nicuşor Dan a reiterat apelul către cei care pot moderniza sistemul de termoficare să se implice

Nicuşor Dan a reiterat apelul către cei care pot moderniza sistemul de termoficare să se implice
Foto: Nicușor Dan / Facebook

Nicuşor Dan, primarul general al Bucureștiului, a reiterat, marţi, în cadrul unei întâlniri, apelul către cei care pot contribui la modernizarea sistemului de termoficare din Bucureşti să se implice.

„Am continuat dialogul cu reprezentanţii companiilor din domeniul modernizării şi reparaţiilor reţelelor şi instalaţiilor de termoficare. La întâlnire au participat şi astăzi nouă firme, iar discuţiile au fost despre cum putem aduce sistemul centralizat de termoficare la un nivel care să asigure condiţii bune de trai în Bucureşti. Am reiterat apelul făcut către toţi cei din acest domeniu, care ştiu că au capacitatea de a lucra la modernizarea sistemului de termoficare, să se implice, să ştie că este nevoie de ei pentru a face ca lucrurile să se mişte. Dacă până acum piaţa termoenergetică a fost închisă, aşa cum ne spun chiar constructorii din acest domeniu, promisiunea mea este că de acum încolo lucrurile se vor face corect şi transparent”, a declarat Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a mai afirmat că și-a propus ca în acest an „să definitivăm primii kilometri de rețea, din banii proprii ai municipalității”.

„Urmează să demarăm şi lucrările finanţate din cele 300 de milioane de euro bani europeni şi începem cu zonele cele mai grav afectate. Vreau ca locuitorii Capitalei să ştie că fac tot ce este posibil pentru a duce la bun sfârşit acest plan, iar procedurile privind licitaţiile le vom începe în cel mai scurt timp. La PMB uşile sunt deschise şi vom avea discuţii cu reprezentanţi din toate domeniile de activitate. Unul dintre obiectivele principale ale noii administraţii este să asigurăm transparenţa activităţii din primărie, astfel încât cetăţenii să ştie în orice moment ce se întâmplă cu banii şi oraşul lor”, a spus edilul.

Nicuşor Dan a reiterat apelul către cei care pot moderniza sistemul de termoficare să se implice