O femeie în vârstă de 50 de ani a murit pe plaja din Mamaia Nord

O femeie în vârstă de 50 de ani a murit pe plaja din Mamaia Nord
Foto: Inquam Photos / Liviu Chirica

O femeie în vârstă de 50 de ani a murit, sâmbătă după-amiază, la Mamaia Nord. Ea a suferit un stop cardio-respirator, iar medici nu au reușit să o salveze.

Femeia a intrat în apă să se răcorească, apoi a revenit pe șezlong. Acolo i s-a făcut rău, iar alți turiști au sunat la 112.

Echipajul ajuns la fața locului a încercat s-o resusciteze, dar fără succes, notează Digi24.

Specialiștii îi avertizează pe turiști, mai ales pe cei cu afecțiuni cardiace, să nu se expună la soare la orele prânzului.

Ultima oră
10:13 - Israelul își închide granițele din cauza variantei Omicron. Se ia în calcul administrarea celei de-a patra doză de vaccin
09:44 - Incident la metroul din București. Circulația garniturilor este perturbată
09:32 - Eduard Novak: Rugbiştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare ar putea fi repatriați cu o aeronavă specială, pusă la dispoziție de autoritățile din România (VIDEO) 
08:54 - Aglomerație la Târgurile de Crăciun. Autoritățile impun primele restricții (VIDEO)
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane