O mamă și cei trei copii ai săi, ÎNCHIȘI la Grădina Zoologică! Caz HALUCINANT la Oradea!

O mamă și cei trei copii ai săi, ÎNCHIȘI la Grădina Zoologică! Caz HALUCINANT la Oradea!

Caz halucinant la Oradea! o tânără mămică și cei trei copii ai săi au rămas capitivi în interiorul Grădinii Zoologice din oraș, după ce angajații ar fi hotărât de la sine putere să-și scurteze programul de lucru, fără a se asigura dacă în complex mai sunt vizitatori

„Visul oricărui copil a devenit pentru noi azi realitate: am fost închişi în grădina zoologică! Da, exact. Pe dinăuntru. Nu a contat că sunt cu un nou-născut şi cu gemenii de 2 ani în frig şi ploaie”, a scris Cătălina, pe Facebook, potrivit ebihoreanul.

Astfel, ea s-a trezit blocată în interiorul Grădinii Zoo și a durat nu mai puțin de o oră până ca cineva să-i elibereze. Și asta după ce a anunțat poliția.

„Am mai aşteptat încă o oră să ne deschidă cineva şi asta abia după ce soţul meu a sunat la Poliţie, după ce am epuizat toate numerele afişate pee vitrină cu personalul Zoo”, a mai scris Cătălina.

„La ora 17.15 a sunat un domn să anunţe că soţia lui este închisă în Grădina Zoologică, la ora 17.05 a plecat casiera, care, la intrare, le spune tuturor vizitatorilorcă ora de închidere este 17. Doamna în cauză (Cătălina – n.r.) a spus că i s-a terminat bateria în telefon şi a pierdut noţiunea timpului. Biologul a recunoscut că la închiderea programului nu a dat o tură cu bicicleta prin grădină, aşa cum face de obicei. Cât despremegafon, nu are rost să vă mint, nu ştiu dacă s-a anunţat închiderea. Important e să nu se maiîntâmple pe viitor, pentru că s-a mai întâmplat o dată cu o familie de englezi. Am luat decizia – şi este deja în lucru -amenajarea unei alei cu turnicheţi exclusiv pentru ieşire”, a precizat directorul Administraţiei Domeniului Public Oradea, Liviu Andrica.

Tags: