O nouă alertă cu bombă într-un liceu din Timișoara. Peste 100 de elevi și profesori au fost evacuați

O nouă alertă cu bombă într-un liceu din Timișoara. Peste 100 de elevi și profesori au fost evacuați
Foto: Facebook @ Serviciul Român de Informații

UPDATE // Politștii au stabilit că totul a fost doar o alertă falsă. De asemenea, l-au identificat și pe cel care a sunat la 112 și a pus pe jar autoritățile. Se pare că este același tânăr care ieri ii trimitea pe politiști la Liceul Catolic unde făcuse cea de-a 6-a farsă numai în ultimul an, notează opiniatimisoarei.ro.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, iar apelantul este un tânăr în vârstă de 16 ani, acesta urmând să fie sancționat contravențional. Tânărul a sunat în repetate rânduri sesizând alerte cu bombă”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Știrea initială: O nouă alertă cu bombă într-un liceu din Timișoara a avut loc, marți. Peste 100 de elevi și profesori au fost evacuați și forțele de intervenție verifică imobilul.

Alertă cu bombă într-un liceu din Timișoara

„Astăzi (marți- n.red.), 22 noiembrie a.c., în jurul orei 12:39, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta liceului situat pe bulevardul Revoluției din 1989 din municipiul Timișoara s-ar afla o bombă”, a transmis Poliția Timiș.

La fața locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de poliție și echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, jandarmi, pompierii și echipaje medicale pentru stabilirea situației de fapt.

„Polițiștii efectuează verificări pentru verificarea veridicității celor sesizate și pentru identificarea apelantului”, conform sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe