O persoană a murit într-un accident rutier pe DN 2, în județul Buzău

O persoană a murit într-un accident rutier pe DN 2, în județul Buzău
Foto simbol: Pixabay

O persoană a decedat, luni dimineață, în urma unui accident rutier cu două autoturisme implicate în localitatea Costești, județul Buzău, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Buzău: O persoană a murit într-un accident rutier pe DN 2

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2, în localitatea Costești, județul Buzău, s-a produs un accident rutier cu 2 autoturisme implicate, din care au rezultat 2 victime, dintre care una este încarcerată. Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers București – Buzău, valorile de trafic fiind în creștere. Se estimează reluarea circulației în 45 de minute”, scrisa sursa citată la ora 7:20.

Ulterior, sursa citată anunța decesul unei persoane.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este blocată în prezent pe ambele sensuri de mers ale DN 2, în localitatea Costești, județul Buzău, unde s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme. Persoana încarcerată a decedat. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului rutier”, menționa Centrul INFOTRAFIC la ora 7:30.