MAFIA chineză ŞANTAJEAZĂ zeci de funcţionari români cu FILMĂRI în care aceştia fac sex cu minore! Conexiunile duc la Ambasada Chinei (VIDEO)

MAFIA chineză ŞANTAJEAZĂ zeci de funcţionari români cu FILMĂRI în care aceştia fac sex cu minore! Conexiunile duc la Ambasada Chinei (VIDEO)

Ziua și scandalul în celebrul dosar ”Shanghai”! Noi dezvăluiri ale jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor zguduie din temelii Ministerul Afacerilor Interne, arată B1 TV.

De 13 ani, filmări cu zeci de importanți ofițeri și funcționari români care fac sex cu minore sunt în posesia unor mafioți chinezi conectați la Ambasada Chinei. Chinezii le puneau pe fete, 5 dintre ele sub vârsta de 18 ani, să înregistreze scenele de sex cu camere mascate în tavan sau cu ochelari și pixuri speciale. După filmările compromițatoare, urma șantajul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Polițiști, ofițeri de informații, șefi de Gardă Financiară și procurori au fost filmați când întrețineau relații sexuale cu fetele minore. Adolescentele erau obligate de chinezi să se prostitueze și să-și filmeze clienții.

Zeci de înalți oficiali români au fost în toți acești ani și sunt încă la mâna mafiei cu centrul de comandă în afara țării.

Pentru filmări se foloseau camere de luat vederi miniaturale, oferite fetelor de șefii chinezi ai rețelei.

„Numita Adalisa a rămas cu acel chinez trei zile în apartamentul pe care Mihai îl închiriase pentru chinezul respectiv. Mihai și Wang Yan l-au șantajat pe omul de afaceri chinez arătându-i imagini cu el și cu Adalisa” – sunt informațiile aflate de Gazeta Sporturilor de la surse.

CD-urile cu filmările compromițătoare cu români devreneau astfel moneda forte a schimburilor din Familia de la „Shanghai”. Datorită potențialului de șantaj, înregistrările valorau greutatea lor în aur.

„Chinezii păstrau pe rând CD-urile și le transmiteau de la unul la altul, apoi le ascundeau în locuri sigure”, povestește un om care cunoaște în detaliu întâmplările care au început în 2005.

În jurul acestei grupări, DIICOT și SRI au descoperit numeroase autorități ale Ambasadei Chinei. Iar unii erau ofițeri de securitate, cu funcții camuflate!

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)