Olt: Un bărbat şi-a omorât mama, a dat foc locuinței, apoi a rănit grav o vecină

Olt: Un bărbat şi-a omorât mama, a dat foc locuinței, apoi a rănit grav o vecină

Un bărbat din localitatea Brastavăţu, județul Olt, şi-a ucis mama, a dat foc casei în care locuiau, apoi a mers la o vecină pe care a înjunghiat-o. Ulterior, acesta a încercat să se sinucidă.

Vecina individului, în vârstă de 66 ani, a suferit răni multiple, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, informează Adevărul.

La rândul său, agresorul, în vârstă de 45 de ani, a ajuns la CPU Caracal, unde i se suturează rănile pe care şi le-a provocat în încercarea de a-şi pune capăt zilelor.

”Un nenorocit, că altfel n-aş putea să spun, şi-a ucis mama, a dat foc la casă şi a intrat şi peste o vecină şi a înjunghiat-o“, a spus primarul localităţii, Cici Constantin Oprea.

Individul locuia cu mama sa, fiind, practic, întreținut de aceasta.

Tags:
Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)