Oradea: Urlete și isterie, tratamentul dat de o asistentă pacienților. ”Ce bolnavi sunteţi toţi!” (VIDEO)

Oradea: Urlete și isterie, tratamentul dat de o asistentă pacienților. ”Ce bolnavi sunteţi toţi!” (VIDEO)

Scenă revoltătoare în Spitalul Județean din Oradea! O asistentă medicală a fost filmată în timp ce ţipa la pacienţi. Femeia s-a enervat, se pare, pe un bărbat mai în vârstă, care a fost adus cu ambulanţa, informează B1 TV. Acesta nu putea vorbi prea tare, iar asistenta nu a auzit ce spunea. Deranjaţi de comportamentul ei, mai mulţi pacienţi au sărit în apărarea bărbatului. Atunci, femeia s-a dezlănţuit şi a început să arunce cu replici acide la adresa tuturor celor prezenţi în salon.
”Ce sunteţi?
– Om!
– Şi eu sunt om, şi ea e om. Dacă nu vă convine, puteţi pleca!
– Da, plec acum!
– Chiar vă rog!
– Doamnă, cum vă permiteţi să vorbiţi aşa?
– Şedeţi la loc!
– Dar cum vorbiţi aşa cu pacientul?
– Şedeţi înapoi!”

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Imaginile au fost surprinse la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Oradea. În loc să le acorde ajutor şi înţelegere bolnavilor sosiţi la urgenţe, o asistentă medicală s-a răstit la un pacient de faţă cu toţi cei prezenţi în sală.

Bărbatul încerca să îi răspundă la întrebări, însă nu putea să vorbească destul de tare. Lucru care a iritat-o pe femeie până în punctul în care i-a cerut pacientului să plece. Comportamentul său a fost taxat dur de martorii revoltaţi de felul în care îl trata pe bătrânul care tocmai sosise cu ambulanţa. Asta nu a făcut decât să o enerveze şi mai tare pe asistentă, care i-a poftit afară pe cei care îi luau apărarea pacientului.

”- Dumneavoastră nu vă băgaţi în afacerea mea! Dacă nu vă convine, şi dumnevoastră puteţi pleca.
– Dar unde este psihologia medicală şi comunicarea?
– Nu există! Unde este…
– Dar nu strigaţi, că sunt pacient! Calmaţi-vă!
– Dar calmează-te tu!
– Ce bolnavi sunteţi toţi!”

Când a văzut că este filmată, femeia a mai făcut o criză de nervi şi i-a cerut celui care o filma să oprească înregistrarea.

Tags: