"OZN-ul" Olguței, DEFECT! Acoperișul stadionului de ZECI DE MII DE EURO, montat greșit (VIDEO)

"OZN-ul" Olguței, DEFECT! Acoperișul stadionului de ZECI DE MII DE EURO, montat greșit (VIDEO)

Surpriza neplăcută pentru suporterii celor de la Universitatea Craiova.

Acoperişul stadionului inceput de actualul ministru al muncii, Olguţa Vasilescu, a fost montat greşit. Astfel, când trebuiau prinse ultimele elemente, constructorii au descoperit că ele nu se îmbină cum trebuie.

"OZN-ul" Olguței, DEFECT! Acoperișul stadionului de ZECI DE MII DE EURO, montat greșit

#DIRECT_ONE_4nz69w#

La începutul verii Olguţa Vasilescu a efectuat o vizită la stadionul din Craiova, alături de preşedintele PSD Liviu Dragnea. Fostul edil promitea că stadionul va fi gata la începutul acestui sezon. Noua stagiune a început însă iar oltenii sunt nevoiţi să joace meciul din Europa cu AC Milan tocmai la Drobeta Turnu Severin. Mai mult, acoperişul arenei are şanse mari să fie reconstruit din cauza unei erori de proiectare:
dat faptului ca s-a incercat acoperirea defectiunii, exista o defazare de juma de metru inter copertina tribunei de est tribunei de vest la imbinarea cu tribuna nord. ozn ul are probleme

Săptămâna trecută Inspectoratul pt Situaţii de Urgenţe cerea ca structura de rezistenţă a stadionului să fie modificată. Constructorul s-a văzut nevoit să mărească fundația și crească numărul de piloni forați în pânza freatică.

Din cauza acestor probleme, Ozn ul Olgutei va costa 54 de milioane de euro cu 19 milioane de euro mai mult decât arena din Cluj, care are aceeasi capacitate. In plus stadionul din Banie este construit in totalitate din bani de la bugetul de stat desi in urma cu 4 ani Olguta Vasilescu promitea ca va atrage fonduri europene pentru constructie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:51 - Este alertă de tsunami în Italia, după cutremurele devastatoare din Turcia / În regiunile sudice traficul feroviar a fost oprit
22:39 - Tanczos Barna: Nu a existat nicio discuție concretă despre scoaterea UDMR din coaliția de guvernare. Sunt convins că ne vom păstra formula de 3+1 și după rocada din mai
22:29 - Primarul unei comune din Bacău s-a ocupat singur de deszăpezirea drumurilor
22:14 - O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil
22:11 - Florin Cîțu: Nu știe nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro dacă nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)
22:10 - Mesajul Regelui Charles pentru Turcia: „Gândurile şi rugăciunile noastre speciale se îndreaptă către toţi cei care au fost afectaţi de acest dezastru”
21:50 - Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
21:38 - George Simion, despre o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024: „Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate”
21:32 - Se menține riscul maxim de producere a avalanșelor în Munții Făgăraș. Până când este valabil avertismentul și care sunt zonele vizate
21:20 - Un bărbat din Satu Mare s-a sinucis! Și-ar fi pus ștreangul la gât în timp ce vorbea la telefon cu cumnata sa