Pacient de la spitalul din Târgoviște în comă după ce a fost ignorat de medici: Rudele au fost trimise după shaorma (VIDEO)

Pacient de la spitalul din Târgoviște în comă după ce a fost ignorat de medici: Rudele au fost trimise după shaorma (VIDEO)
Foto: targoviste.info

Acuzaţii grave la spitalul de urgenţă din Târgovişte! Rudele unui bolnav de diabet de 76 de ani acuză că un asistent a trimis-o pe nepoata pacientului să-i cumpere o shaorma de la un fast food, informează B1TV. Oamenii spun că medicii şi asistentele de la unitatea spitalicească nu s-au ocupat de bătrân. Ba chiar l-au băgat în comă din cauza unui set de analize greşite.

Rudele unui pacient de 76 de ani ce suferea de diabet îi acuză pe medicii de acolo că nu i-au oferit ajutorul cuvenit bărbatului. Mai mult, povestesc rudele doctoriţia care îl avea în grijă a susţinut că acesta nu s-ar afla în pericol şi era foarte sigură că rezultatul analizelor era greşit. Acesta ajunse la spital în urmă cu o săptămână.

Între timp doctoriţa a recunoscut în faţa şefilor că nu s-a ocupat cum trebuie de pacient. Rudele bătrâului au depus o plangere penala impotriva medicului, la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita. Iar cazul a intrat şi în atenţia Colegiului Medicilor.

Bărbatul a intrat în comă hipoglicemică iar acum se zbate între viaţă şi moarte la secţia de Terapie Intensivă.

Pacient de la spitalul din Târgoviște în comă după ce a fost ignorat de medici: Rudele au fost trimise după shaorma

#DIRECT_ONE_dz4om5#

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)