Florentin Pandele își face televiziune din banii de la Primăria Voluntari: Cine sunt jurnaliștii care vor coordona acest proiect

Florentin Pandele își face televiziune din banii de la Primăria Voluntari: Cine sunt jurnaliștii care vor coordona acest proiect
Foto: Facebook

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, se pregătește să își facă propria televizune, anunță Pagina de Media. Acesta va fi lansată cu bani publici de la o companie a Consiliului Local Voluntari – Publivol Creativ (care ar urma să se ocupe, printre altele, și de panotajul din Voluntari).

Această companie subordonată Primăriei Voluntari este condusă de jurnalistul Alex Căutiș, care va fi și coordonatorul televiziunii lui Pandele. Acesta va fi ajutat de către Andi Laslău.

„Va fi un post de televiziune generalist, cu acoperire pe București și pe Ilfov și va fi axat pe informare, cu subiecte care să acopere Capitala și zonele limitrofe. Ceea ce pot spune este că nu va fi un post orientat pe scandal.

Televiziunea va avea un rol de utilitate publică, pentru București și județul Ilfov”, a declarat Căutiș pentru sursa menționată.

Alex Căutiș a fost implicat într-un scandal de presă după ce s-a înscris în PSD Constanța de unde urma să candideze în cadrul alegerilor parlamentare, dar a fost eliminat de pe listă în urma nemulțumirilor exprimate la centru.

Primul pas pe care Florentin Pandele trebuie să îl îndeplinească pentru televiziunea sa este obținerea licenței de la CNA.

Urmăriți B1TV.ro și pe