Percheziții DIICOT: Nouă persoane suspectate că vindeau cannabis, cocaină şi substanţe psihoactive

Percheziții DIICOT: Nouă persoane suspectate că vindeau cannabis, cocaină şi substanţe psihoactive

Mai multe percheziții au fost desfășurate joi în județele Mureș, Sibiu și Cluj, la persoane bănuite de comercializarea de droguri de mare risc.

În urma operațiunilor DIICOT, nouă persoane suspectate că vindeau cannabis, cocaină şi substanţe cu efect psihoactiv în judeţele Mureş, Sibiu şi Cluj au fost reţinute de DIICOT Târgu Mureş. Şapte dintre acestea au fost prezentate instanţei pentru arestare preventivă.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Târgu Mureş au reţinut pentru 24 de ore 9 persoane, pentru trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„În fapt s-a reţinut că inculpaţii au desfăşurat activităţi de comercializare de droguri de risc şi mare risc şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive pe raza judeţelor Mureş, Sibiu şi Cluj”, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi de DIICOT.

Astfel, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu-Mureş împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Târgu-Mureş au efectuat, miercuri, în două dosare penale, 16 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost identificate diferite cantităţi de produse susceptibile de a avea efect psihoactiv, cannabis şi cocaină.