Piatra Neamț: Un mort și familia îndurerată, scoși din biserică în timpul slujbei de înmormântare pentru a se face curățenie (FOTO)

Piatra Neamț: Un mort și familia îndurerată, scoși din biserică în timpul slujbei de înmormântare pentru a se face curățenie (FOTO)

O familie din Piatra Neamț a suferit o umilință greu de imaginat la înmormântarea unei rude. Sicriul cu trupul neînsuflețit și toți cei prezenți au fost scoși din biserică în timpul slujbei pentru ca în lăcașul de cult să se facă curățenie.

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de miercuri, la biserica Sfântul Gheorghe din Piatra Neamț, iar explicația pentru scena halucinantă este aceea că luni, 16 aprilie, adică peste cinci zile, biserica va fi vizitata de Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei. Iar pentru vizita înaltului prelat a fost angajată o firmă de curățenie care a venit să pună totul la punct chiar în timpul slujbei de înmormântare, informează tvmneamt.ro.

Astfel, la aproape 20 de minute de la începutul slujbei, preotul a cerut să fie scos mortul din biserică și a anunțat că slujba va fi continuată în jurul orei 11, în curtea lăcașului de cult. Rudele nu s-au opus de teamă ca înmormântarea să nu fie anulată cu totul, așa că sicriul a fost depus în fața capelei bisericii.

Sub ochii celor îndurerați, preotul i-a îndrumat pe cei de la firma de curățenie și a supravegheat atent lucrările.

Ultima oră
21:20 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis m-a desemnat de trei ori prim-ministru. M-ar fi desemnat și a patra oară dacă la negocierile din coaliție, dacă USR-PLUS m-ar fi preferat pe mine”
21:18 - Ludovic Orban: Noi nu mai avem posibilitatea statutară și legală să oprim Congresul PNL. Nimeni nu va intra în sală dacă nu are certificat verde (VIDEO)
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”
21:03 - Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, contract care data din 1972: „Așa i-au făcut și lui Messi”
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)
20:00 - Focar de COVID-19 la Primăria Deva: „Au fost luate măsuri de dezinfecție, iar persoanele bolnave au intrat în izolare”