Oameni ”noi” în politică: O fostă polițistă, pensionată la DOAR 42 de ani, a devenit șefă în partidul lui Dacian Cioloș. Ce PENSIE FABULOASĂ încasează lunar (FOTO)

Oameni ''noi'' în politică: O fostă polițistă, pensionată la DOAR 42 de ani, a devenit șefă în partidul lui Dacian Cioloș. Ce PENSIE FABULOASĂ încasează lunar (FOTO)

Proaspăt ales la conducerea PLUS, Dacian Cioloș promite să aducă oameni noi în politică, însă în ultimele zile au apărut numeroase informații despre persoane controversate care s-au alăturat formațiunii. Una dintre acestea este Irina Alexe, cea care este responsabilă cu „Dezvoltarea teritorială” în Biroul Naţional al PLUS.

Aceasta a ocupat funcția de secretar de stat la Cancelaria premierului Dacian Cioloş, iar în septembrie 2016, a fost numită secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne, informează Știripesurse.ro.

La doar 35 de ani, Irina Alexe a devenit cel mai tânăr chestor din Poliția Română. Este vorba despre un grad profesional echivalent cu cel militar de general cu o stea. Ascensiunea ei în această funcție naște mai multe semne de întrebare în condițiile în care este vorba despre un grad profesional care se obține extrem de greu. În 2016, jurnaliștii de la ”Național” scriau că Irina Alexe a ajuns la MAI în urma insistenţelor lui Vasile Blaga.

În același timp, Irina Alexe a devenit și unul dintre cei mai tineri pensionari din sistem, după cum scria Evenimentul Zilei în 2017. Aceasta s-a pensionat la doar 42 de ani și ar avea o pensie de aproximativ 13.000 de lei pe lună.

Foto:stiripesurse.ro