Poiana Brașov, plină de turiști, deși e în scenariul roșu. Sute de oameni s-au îngrămădit să urce cu telegondola (VIDEO)

Poiana Brașov, plină de turiști, deși e în scenariul roșu. Sute de oameni s-au îngrămădit să urce cu telegondola (VIDEO)
Captură Video - B1 TV

În Poiana Brașov s-au format iarăși cozi uriașe la instalațiile de tansport pe cablu, iar locurile de cazare în stațiune sunt ocupate în proporție de 80%, informează B1 TV. Este aglomeraţie peste tot chiar dacă orașul de la poalele Tâmpei este în scenariul roșu, cu o rată de incidență de peste 3 la mia de locuitori. În pofida restricţiilor şi a pericolului de infectare, turiştii au umplut staţiunea la fiecare ninsoare.

Turiștii s-au îmbulzit iar în Poiana Brașov, în ciuda restricţiilor şi a pericolului de infectare

Așa a arătat aproape în fiecare zi Poiana Brașov de când s-a deschis sezonul de schi: cu cozi mari la instalațiile pe cablu și oameni care așteaptă zeci de minute, umăr la umăr.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

De vineri, stațiunea a reintrat în scenariul roșu, cu peste 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori.

Dimineață, la prima oră, la telegondola din Poiana Brașov s-au format cozi de peste 500 de persoane. Imediat au ajuns și jandarmiii şi poliţiştii locali care i-au atenţionat să păstreze distanţarea socială şi să poarte corect măştile de protecţie.

Afectate de scenariul roșu sunt restaurantele din stațiune care nu fac parte din hoteluri sau pensiuni. Cu excepția a două săptămâni, când au putut primi turiști la 30% din capacitate, au stat închise încă din octombrie.

Hotelierii spun că, deşi suntem încă în pandemie, încasările sunt mai bune în această lună faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)